LEDschermaanhangwagens zijn uitermate flexibel! Alleen óns systeem net iets meer!
Dit omdat de hefmastconstructie niet geïntrigeerd is in de aanhangwagen, maar een afzetsysteem heeft wat los op de aanhangwagen staat. Dit biedt vele mogelijkheden en vooral voordelen.
Dit innovatieve systeem staat garant voor een snelle operationele inzet, waardoor niet alleen kostbare tijd wordt bespaard, maar ook aanzienlijke kosten. Wat dit systeem echt onderscheidt, is het feit dat het op zichzelf kan functioneren, zonder verdere constructies of aanvullende apparatuur. Zo is het systeem, zonder aanhangwagen, direct te plaatsen op bijvoorbeeld een podium of container.
Of u nu een technische uitstraling wilt behouden door het systeem zichtbaar te laten zien, of liever een meer discrete oplossing verkiest door het uit het zicht te onttrekken, de keuze is aan u. De veelzijdigheid van dit systeem maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, zowel buiten als binnen.
Gaat het om een evenementen in de buitenlucht, tentoonstellingen, theatervoorstellingen of andere situaties, dit systeem presteert uitstekend en kan zich aanpassen aan verschillende omgevingen. Het is de perfecte oplossing voor wie snel operationeel wil zijn, zonder in te leveren op kwaliteit maar met meer flexibiliteit.

Bezoek onze sociale media kanalen om up-to-date te blijven met al onze laatste updates
Facebook: https://www.facebook.com/LEDschermaanhangwagens
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ledscreen4rent&sale/